Werkwijze

Voor de behandeling

Wanneer u een behandeling bij me boekt, krijgt u per email een intakeformulier opgestuurd. Indien gewenst kan voorafgaand aan de afspraak een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek gepland worden. Dit gesprek zal telefonisch plaatsvinden.

Na het maken van de afspraak stuurt u het ingevulde intakeformulier 4 werkdagen voorafgaand aan onze afspraak digitaal retour. Aan de hand van het intakeformulier houden we, onder het genot van een kopje thee en wat lekkers, een intakegesprek zodat ik uw situatie volledig in kaart kan brengen. Aan de hand van uw eventuele klachten, wensen en behoeften wordt de behandeling volledig op u afgestemd. Na uitleg van de inhoud van de behandeling kan de behandeling, wanneer u akkoord bent, beginnen. 

IMG_1713
IMG_1705
IMG_1702
IMG_1684

De behandeling

Manotherapie is erop gericht de energie in het lichaam weer in balans te brengen om het welbevinden te bevorderen. Eventuele lichamelijke en emotionele blokkades worden door middel van verschillende soorten behandelprotocollen opgeheven. Hierdoor kan de energie weer vrij stromen en voelt u vaak al direct effect van de behandeling. In een veilige en warme omgeving, omgeven door kaarslicht en rustgevende muziek, kunt u weer tot uzelf komen en gedurende 1-2 uur heerlijk ontspannen. Een moment van rust. 

Tijdens de behandeling ligt u met kleding aan op de behandeltafel. Enkel de schoenen, en indien u zich hierbij comfortabel voelt ook uw sokken, trekt u uit.

IMG_1761
IMG_1726
IMG_1508
IMG_1441

Na de behandeling

Wanneer de behandeling ten einde is praten we even na over uw ervaringen en mijn bevindingen. Een persoonlijke orakelkaart geeft u nog een boodschap mee voor de periode na de behandeling. Indien nodig krijgt u oefeningen mee voor thuis. Nadien maken we een vervolgafspraak.

In de week na elke behandeling is er via whats app contact over uw ervaringen en eventuele vragen. Vragen staat vrij. Hier worden geen kosten voor in rekening gebracht.

IMG_1904
IMG_1888 2.0
IMG_1882 2.0
IMG_1879 2.0
IMG_1515