Veelgestelde vragen

Wat voor kleding moet ik aan?

Het is prettig wanneer u makkelijk zittende kleding draagt waarin u uw armen en benen fijn kunt bewegen. Draag liever geen knellende spijkerbroeken.
Ook is het prettig wanneer u bovenkleding in laagjes draagt, zodat u bovenkleding aan of uit kunt trekken mocht u het koud of warm krijgen tijdens of na de behandeling.

Tijdens de behandeling kunt u uw kleding aanhouden.

Is er een wachtruimte?

Er is geen wachtruimte bij de praktijk, ik wil u dan ook vragen enkel op de afgesproken tijd naar de praktijk te komen.

Ik ben slecht ter been, is de praktijk toegankelijk?

De praktijk is bereikbaar middels twee trappen. Helaas is de praktijk niet toegankelijk met de rolstoel.

Hoe lang duurt de behandeling?

Ik werk niet op de klok. Ik voel wat u en uw lichaam nodig heeft op het moment van behandeling. Emoties en regulatie kennen hun eigen tijd en ik geef u de tijd en de ruimte die u nodig hebt.
Dit kan per behandeling en per cliënt verschillen. Gemiddeld genomen duurt de behandeling 1,5 tot maximaal 2 uur. U gaat de deur uit met meer kalmte en innerlijke rust dan waarmee u gekomen bent.
Wanneer u uitgaat bij het maken van een afspraak van 2 uur (exclusief uw reistijd), dan komt u niet in de problemen met uw verdere planning.

Hoe kom ik bij de praktijk?

Het adres van de praktijk is Gouden regenstraat 52, 5271 JX Sint- Michielsgestel.

De praktijk is eenvoudig te bereiken vanuit verschillende toegangswegen;
Vanuit richting ’s-Hertogenbosch A2: Neem afslag 22 richting Sint-Michielsgestel.
Vanuit richting Eindhoven A2: Neem afslag 24 richting Vught.
Vanuit richting Tilburg: Volg N65 richting ’s-Hertogenbosch

Waar kan ik parkeren?

Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat, zowel verderop als voor de deur. Ook is in de parkeerhaven voor de deur een laadpaal voor elektrische auto’s.

Ik moet mijn afspraak afzeggen, wat nu?

Het kan altijd gebeuren dat u de afspraak af moet zeggen. Dit kan per what’s app of telefonisch, gelieve 24 uur voorafgaand aan de afspraak. Echter kan het gebeuren dat korter dan 24 uur vooraf verhinderd bent, helaas moet ik dan één uurtarief in rekening brengen.

Wordt de behandeling vergoed? 

De behandelingen die ik geef zijn niet declarabel bij de zorgverzekeraar. Ik kies er bewust voor om niet samen te werken met de zorgverzekeringen, omdat;

– er dan maar een enkele personen met een zeer hoge aanvullende verzekering die kunnen profiteren van het voordeel van declaratie.
– ik mijn diensten dan aan mag bieden aan een beperkte doelgroep

Ik heb er daarom bewust voor gekozen mijn prijzen lager te houden dan een collega waarbij de kosten declarabel zijn. Hierdoor komt u op een zelfde bedrag uit, als wanneer u wel kunt declareren. (rekenvoorbeeld: u betaald bij een collega 75 euro per uur. Voor een behandeling van 2 uur betaald u 150 euro waarvan 40 euro te declareren is. Bij mij betaald u voor een behandeling van 2 uur een bedrag van 100 euro).

Ik heb een klacht, waar kan ik terecht? 

Wanneer u een klacht heeft over mij als therapeut dan hoor ik het graag. Wilt u de klacht via de officiële weg kenbaar maken, dan kunt u terecht bij het GAT.


Staat uw vraag er niet tussen, schroom niet om vrijblijvend contact op te nemen.