Jouw therapeut

Mijn naam is Laurie Palte- van Kasteren. Ik ben geboren en getogen in den Dungen en woon nu met mijn man en twee dochters in Sint- Michielsgestel. Als kind was ik altijd een creatief meisje. Ik hield van dansen, zingen en tekenen en schilderen. Deze hobby’s heb ik nog steeds. Daarnaast ben ik graag in de natuur om tot rust te komen en genieten van al het moois wat moeder aarde ons te bieden heeft en ik beoefen graag de kunst van yoga. Ook wilde ik als klein meisje al juf worden. Ik heb de opleiding tot onderwijsassistente gevolgd, waarna ik de Pabo ben gaan doen om daarna mijn master te behalen in Speciale Onderwijsbehoeften, specifiek voor het jonge kind. Ik werk dan ook al heel veel jaren met veel plezier op een basisschool in Berlicum, waar ik les geef aan “mijn” kleuters.

IMG_1840
IMG_1750
IMG_1728
IMG_1695

Van kinds af aan was ik al erg gevoelig. Ik voelde aan hoe andere mensen zich voelde en kon dingen uit de ongeziene wereld waarnemen. Die kant van mezelf heb ik, toen ik ouder werd lange tijd afgesloten. Ik had er vooral last van. Tot ik jaren geleden ontdekte dat ik hoogsensitief (HSP) ben en er meer over ging leren. Ik ontdekte de kracht die er in verborgen ligt, waar ik dankbaar gebruik van maak in mijn werk als leerkracht en als therapeut. Ook ben ik mijn helder-voelen gaan ontwikkelen tijdens de opleiding tot manotherapeut. En wat heeft me dat op een bijzonder pad gebracht, de weg naar mijn eigen praktijk! Deze gaven maken dat ik als therapeut heel goed kan invoelen wat een cliënt nodig heeft.

Er gebeuren zulke bijzondere dingen wanneer je de weg van je hart volgt. Ik heb gemerkt dat het niet altijd een makkelijke weg is, en dat je soms dingen op moet geven die vooral heel veilig en vertrouwd voelen. Maar ik geloof dat het de weg is die we als mens mogen bewandelen, de weg naar het contact met je ziel. Dat we onze lessen mogen leren in dit leven. Je lichaam heeft alle wijsheid al in zich en vertelt je welk pad je mag kiezen en waar jouw goud verborgen ligt. 

Als je met mij besluit samen te gaan werken kun je het volgende verwachten;

  • Een toegewijde begeleider die jouw groei als prioriteit ziet.
  • Een luisterend oor en open houding zonder oordeel.
  • Warme handen die dragen voor steun en aanpakken wanneer een zetje nodig is.
  • Een liefdevolle benadering met het geven van de nodige inzichten.
  • Een begeleider die je helpt je innerlijke rust en bewustzijn te verhogen.
  • Nazorg na iedere behandeling door middel van contact via what’s app.
  • Handvatten en tips om hetgeen je leert na het traject zelfstandig voort te zetten.

Ik help je graag jouw weg te vinden en zie je heel graag terug in mijn praktijk!

Warme groet,

Laurie